Majs & Jalapenoquesadilla
En quesadilla fylld med riven ost, majs och jalapeno, ett populärt tillbehör till tacos. Vill du ha mer sting & hetta ta lite mer jalapeno.
4 portioner
340 g majskorn
3 dl riven cheddar
1 msk inlagd jalapeno
salt § peppar
8 små tortillabröd
2 msk smör
Till servering
Låt fantasin flöda här.
tex
grillad kycklingvinge
quornbitar
oumpf
salsa
tortillachips
gräddfil
grönsallad
Gör så här
Låt majsen rinna av.
Mixa majs, ost & jalapeno till en jämn smet i en köksmaskin. Smaka av med salt & peppar.
Fördela smeten på 4 tortillabröd, lägg de resterande bröden ovanpå som lock.
Stek dem i smör i en stekpanna ca 1 minut på vardera sida.
Skär dem i 4 delar
Fri från ägg.
För glutenfritt välj glutenfria tortillabröd
Laktosfritt välj laktosfritt smör
Vegansk byt ut ost och smör till vegansk alternativ.
4 portioner
340 g majskorn
3 dl riven cheddar
1 msk inlagd jalapeno
salt § peppar
8 små tortillabröd
2 msk smör
Till servering
Låt fantasin flöda här.
tex
grillad kycklingvinge
quornbitar
oumpf
salsa
tortillachips
gräddfil
grönsallad
Gör så här
Låt majsen rinna av.
Mixa majs, ost & jalapeno till en jämn smet i en köksmaskin. Smaka av med salt & peppar.
Fördela smeten på 4 tortillabröd, lägg de resterande bröden ovanpå som lock.
Stek dem i smör i en stekpanna ca 1 minut på vardera sida.
Skär dem i 4 delar
Fri från ägg.
För glutenfritt välj glutenfria tortillabröd
Laktosfritt välj laktosfritt smör
Vegansk byt ut ost och smör till vegansk alternativ.
Kommentarer
Skicka en kommentar