Majs & Jalapenoquesadilla

En quesadilla fylld med riven ost, majs och jalapeno, ett populärt tillbehör till tacos. Vill du ha mer sting & hetta ta lite mer jalapeno.

4 portioner

340 g majskorn
3 dl riven cheddar
1 msk inlagd jalapeno
salt § peppar
8 små tortillabröd
2 msk smör

Till servering

Låt fantasin flöda här.

tex

grillad kycklingvinge
quornbitar
oumpf
salsa
tortillachips
gräddfil
grönsallad

Gör så här

Låt majsen rinna av.
Mixa majs, ost & jalapeno till en jämn smet i en köksmaskin. Smaka av med salt & peppar.
Fördela smeten på 4 tortillabröd, lägg de resterande bröden ovanpå som lock.
Stek dem i smör i en stekpanna ca 1 minut på vardera sida.
Skär dem i 4 delar

Fri från ägg.
För glutenfritt välj glutenfria tortillabröd
Laktosfritt välj laktosfritt smör
Vegansk byt ut ost och smör till vegansk alternativ.

Kommentarer

Populära inlägg