Hemlagad majonnäs.
Majonnäs gör du snabbt själv! Hemlagad majonnäs är mycket godare än färdigköpt och väldigt enkelt att göra.
4 portioner
2 äggulor
1 tsk dijonsenap
1 msk vitvinsvinäger
2,5 dl rapsolja
salt & peppar
Gör så här
Vispa ihop äggulor, vinäger och senap.
Tillsätt oljan droppvis eller i en tunn stråle under konstant vispning.
Smaka av med salt och peppar.
Hållbar i ca 14 dagar.
4 portioner
2 äggulor
1 tsk dijonsenap
1 msk vitvinsvinäger
2,5 dl rapsolja
salt & peppar
Gör så här
Vispa ihop äggulor, vinäger och senap.
Tillsätt oljan droppvis eller i en tunn stråle under konstant vispning.
Smaka av med salt och peppar.
Hållbar i ca 14 dagar.
Kommentarer
Skicka en kommentar