Polkabräck
Det du behöver.
200 g vit choklad.
200 g mörk choklad av bra kvalitet (odense).
Ca 2 dl polkagrisar.
Du gör så här.
Smält den mörka chokladen över ett vattenbad och häll ut på en bakplåtsklädd bricka eller skärbräda.
Smält den vita chokladen över vattenbad och häll över den mörka chokladen.
Skapa mönster med en gaffel.
Krossa polkagrisarna med en mortel och strö över chokladen.
Ställ bräcken i kylen i 30 minuter innan du bryter i bitar.
200 g vit choklad.
200 g mörk choklad av bra kvalitet (odense).
Ca 2 dl polkagrisar.
Du gör så här.
Smält den mörka chokladen över ett vattenbad och häll ut på en bakplåtsklädd bricka eller skärbräda.
Smält den vita chokladen över vattenbad och häll över den mörka chokladen.
Skapa mönster med en gaffel.
Krossa polkagrisarna med en mortel och strö över chokladen.
Ställ bräcken i kylen i 30 minuter innan du bryter i bitar.
Kommentarer
Skicka en kommentar