Kolbulle naturens mättande tillbehör.
När du är ute i vildmarken och sätter till en grill så är detta perfekt, mättande och gott.
Bra att ha med sig, en liten gjutjärnsstekpanna.
Ca 6st.
Smeten.
6 dl Vetemjöl.
9 dl Vatten.
1½ tsk Salt.
Vispa ihop alla ingtredienser till en slät smet häl över det till petflaskor, lätt att ta med sig ut i skogen å hälla på sen.
600 g Rimmat fläsk.
Smör till stekning.
En redig klick smör och lägg fläsket två st i kors, slå på kolbulle smeten och grilla länge eller tills den fått gyllenbrun yta.
Vänd på kolbulle och stek andra sidan.
Serveras med lingonsylt.
Bra att ha med sig, en liten gjutjärnsstekpanna.
Ca 6st.
Smeten.
6 dl Vetemjöl.
9 dl Vatten.
1½ tsk Salt.
Vispa ihop alla ingtredienser till en slät smet häl över det till petflaskor, lätt att ta med sig ut i skogen å hälla på sen.
600 g Rimmat fläsk.
Smör till stekning.
En redig klick smör och lägg fläsket två st i kors, slå på kolbulle smeten och grilla länge eller tills den fått gyllenbrun yta.
Vänd på kolbulle och stek andra sidan.
Serveras med lingonsylt.
Kommentarer
Skicka en kommentar