Tomat sill
3-4 saltsillfileér
4 msk grovhackad dill
4 msk finhackad lök
2 msk vinäger
1 dl strösocker
1 dl olja
2 msk tomatpure
Skär sillen i lagom storlek.
Blanda dill, lök, vinäger, socker och tomatpure tills sockret har löst sig. Häll i oljan i en tunn stråle och rör kraftigt. Blanda ner sillen och låt stå i kyl i minst ett dygn innan servering.
4 msk grovhackad dill
4 msk finhackad lök
2 msk vinäger
1 dl strösocker
1 dl olja
2 msk tomatpure
Skär sillen i lagom storlek.
Blanda dill, lök, vinäger, socker och tomatpure tills sockret har löst sig. Häll i oljan i en tunn stråle och rör kraftigt. Blanda ner sillen och låt stå i kyl i minst ett dygn innan servering.
Detta recept blir en aningen oljig i smaken men väldigt god och uppskattad
SvaraRadera