Hallon & saltlakritsmarschmallows.
ca 40 bitar
2 dl florsocker
150 g Turkisk peppar
300 g marshmallows
2 påsar a´170 g geléhallon
strö ut florsocker i en form 20x30 cm så att botten täcks.
Krossa turkisk peppar grovt i en mortel.
Blanda marshmallows och gelehallon i en stor bytta och smält i micron på drygt 2 minuter.
Blanda ihop röran med de krossade lakritssen, bred ut smeten i formen.Låt stelna i kylen.
Klipp ut lagom stora bitar och vänd dem i florsocker. Förvara dem i rumstemperatur.
2 dl florsocker
150 g Turkisk peppar
300 g marshmallows
2 påsar a´170 g geléhallon
strö ut florsocker i en form 20x30 cm så att botten täcks.
Krossa turkisk peppar grovt i en mortel.
Blanda marshmallows och gelehallon i en stor bytta och smält i micron på drygt 2 minuter.
Blanda ihop röran med de krossade lakritssen, bred ut smeten i formen.Låt stelna i kylen.
Klipp ut lagom stora bitar och vänd dem i florsocker. Förvara dem i rumstemperatur.
Kommentarer
Skicka en kommentar