Carolina Gold BBQ Sauce
Du behöver följande.
180 g gul senap.
90 g muskovadosocker.
170 g honung.
115 g äppelcider vinäger.
2 tsk Worcestershire sås.
2 tsk salt.
2 tsk rökt paprika.
2 tsk vitlökspulver.
1 tsk lökpulver.
¼ tsk cayenne peppar.
Du gör så här.
Lägg samtliga ingredienser i en kastrull.
Vispa ihop allt till en slät sås.
Värm upp såsen på medelstark temperatur och låt det sjuda, rör om ofta så att det inte bränns vid i botten.
Sänk värmen till låg och lägg på ett lock.
Reducera såsen i ca 15 minuter, rör fortfarande om ofta.
Stäng av plattan och låt såsen kallna.
Häll såsen i en lufttät burk/skål och förvara den i kylen upp till en vecka.
Använd den som marinad, glaze eller varför inte som dippsås.
180 g gul senap.
90 g muskovadosocker.
170 g honung.
115 g äppelcider vinäger.
2 tsk Worcestershire sås.
2 tsk salt.
2 tsk rökt paprika.
2 tsk vitlökspulver.
1 tsk lökpulver.
¼ tsk cayenne peppar.
Du gör så här.
Lägg samtliga ingredienser i en kastrull.
Vispa ihop allt till en slät sås.
Värm upp såsen på medelstark temperatur och låt det sjuda, rör om ofta så att det inte bränns vid i botten.
Sänk värmen till låg och lägg på ett lock.
Reducera såsen i ca 15 minuter, rör fortfarande om ofta.
Stäng av plattan och låt såsen kallna.
Häll såsen i en lufttät burk/skål och förvara den i kylen upp till en vecka.
Använd den som marinad, glaze eller varför inte som dippsås.
Kommentarer
Skicka en kommentar