Vitlökspasta
Jag brukar använda mig utav denna pasta som grund till indiska grytor men det går även bra till andra anrättningar också.
125 g vitlök
125 g ingefära
1 msk rapsolja
1/2 tsk gurkmeja
Skala och skölj ingefäran väl i vatten.
Hacka den i mindre tärningar.
Skala vitlöken.
Lägg ingefära, vitlök, olja och gurkmeja i en mixer och kör den tills en slätare pasta bildas.
Häll pastan i en glasburk och förslut med lock.
Pastan är hållbar i ca 6 månader i kylen.
125 g vitlök
125 g ingefära
1 msk rapsolja
1/2 tsk gurkmeja
Skala och skölj ingefäran väl i vatten.
Hacka den i mindre tärningar.
Skala vitlöken.
Lägg ingefära, vitlök, olja och gurkmeja i en mixer och kör den tills en slätare pasta bildas.
Häll pastan i en glasburk och förslut med lock.
Pastan är hållbar i ca 6 månader i kylen.
Kommentarer
Skicka en kommentar