Creamed corn.
Vad du behöver.
300 g majskorn.
2.5 dl vispgrädde.
1 tsk sambal oelek.
0.5 tsk salt.
50 g riven parmesanost.
en klick smör.
1 msk Maizena ljus redning.
Gör så här.
Smält smöret i en kastrull.
Lägg i majskornen och stek på mellanhög värme i ett par minuter, det ger bättre smak om de får brynas.
Häll sen i salt, chili och grädde och låt det sjuda varsamt i 8-10 minuter.
Tillsätt eventuellt maizena och ge det ett uppkok.
Ta av kastrullen från spisen och rör ner den rivna osten.
Låt stuvningen svalna lite, rör då och då.
300 g majskorn.
2.5 dl vispgrädde.
1 tsk sambal oelek.
0.5 tsk salt.
50 g riven parmesanost.
en klick smör.
1 msk Maizena ljus redning.
Gör så här.
Smält smöret i en kastrull.
Lägg i majskornen och stek på mellanhög värme i ett par minuter, det ger bättre smak om de får brynas.
Häll sen i salt, chili och grädde och låt det sjuda varsamt i 8-10 minuter.
Tillsätt eventuellt maizena och ge det ett uppkok.
Ta av kastrullen från spisen och rör ner den rivna osten.
Låt stuvningen svalna lite, rör då och då.
Kommentarer
Skicka en kommentar