Citronkladdkaka med vit choklad.
Detta behöver du.
zest av 1 citron.
1 kruka citronmeliss.
100 g smör.
100 g vit choklad.
1 1/2 dl strösocker.
1/2 tsk salt.
2 ägg.
4 dl mandelmjöl.
Då börjar vi.
Värm upp ugnen till 175°C.
Spänn fast ett bakplåtspapper. i en springform.
Skölj citronen och riv den.
Strimla citronmelissen.
Smält smöret och ställ det åt sidan.
Bryt ned den vita chokladen och rör om tills den smält.
Rör socker, salt, citronzest och meliss i smörblandningen.
Tillsätt ett ägg i taget.
Blanda i mandelmjölet och häll smeten i formen.
Grädda kakan mitt i ugnen i ca 20 minuter.
Låt kakan svalna helt innna. denserveras.
zest av 1 citron.
1 kruka citronmeliss.
100 g smör.
100 g vit choklad.
1 1/2 dl strösocker.
1/2 tsk salt.
2 ägg.
4 dl mandelmjöl.
Då börjar vi.
Värm upp ugnen till 175°C.
Spänn fast ett bakplåtspapper. i en springform.
Skölj citronen och riv den.
Strimla citronmelissen.
Smält smöret och ställ det åt sidan.
Bryt ned den vita chokladen och rör om tills den smält.
Rör socker, salt, citronzest och meliss i smörblandningen.
Tillsätt ett ägg i taget.
Blanda i mandelmjölet och häll smeten i formen.
Grädda kakan mitt i ugnen i ca 20 minuter.
Låt kakan svalna helt innna. denserveras.
Kommentarer
Skicka en kommentar