Krämig brysselkål med vitlök , parmesan och bacon.
500 g brysselkål halverade.
4 skivor bacon hackade.
2 hackade vitlöksklyftor.
250 ml vispgrädde.
200g riven parmesan.
200g riven mozzarella.
1 msk olivolja.
Salt och peppar.
Värm oljan i en panna på medelvärme.
Stek baconet knaprigt 5-7 minuter.
Lägg upp baconet på hushållspapper på ett fat.
Lägg de halverade brysselkålen i pannan.
Hetta upp dem och lår steka ca 6-8 minuter tills de är gyllenbruna.
Tillsätt vitlöken.
Häll grädden över brysselkålen.
Koka i 2-3 minuter eller tills grädden tjocknat en aning.
Rör ned parmesan och mozzarella tills det har smält.
Tillsätt nu bacon och rör om så det blandas ordentligt.
Smaka av med salt och peppar.
4 skivor bacon hackade.
2 hackade vitlöksklyftor.
250 ml vispgrädde.
200g riven parmesan.
200g riven mozzarella.
1 msk olivolja.
Salt och peppar.
Värm oljan i en panna på medelvärme.
Stek baconet knaprigt 5-7 minuter.
Lägg upp baconet på hushållspapper på ett fat.
Lägg de halverade brysselkålen i pannan.
Hetta upp dem och lår steka ca 6-8 minuter tills de är gyllenbruna.
Tillsätt vitlöken.
Häll grädden över brysselkålen.
Koka i 2-3 minuter eller tills grädden tjocknat en aning.
Rör ned parmesan och mozzarella tills det har smält.
Tillsätt nu bacon och rör om så det blandas ordentligt.
Smaka av med salt och peppar.
Kommentarer
Skicka en kommentar