Picklad rödlök med tre olika smaker.
Snabbt smidigt och enkelt.
3 stora rödlökar.
3,5 dl hett vatten.
3,5 dl ättikssprit.
2 msk strösocker.
2 msk salt.
Smaksättning.
1 msk krossad rosépeppar.
1 msk hel svartpeppar.
1 st skivad jalapenôs.
Börja med att skala och dela löken.
Skiva löken mot rotsystemet i tunna skivor.
Koka upp vatten och slå det över löken i en skål. Låt den sedan ligga där i någon minut eller två.
Blanda hett vatten med ättika, salt och socker i en skål se till att allt löser sig.
Häll av vattnet från löken och fördela löken jämnt i tre burkar.
Lägg en smaksättning i vardera burk.
Slå på den varma lagen och förslut med lock.
Förvaras i kyl och hållbar i ca 4 veckor.
3 stora rödlökar.
3,5 dl hett vatten.
3,5 dl ättikssprit.
2 msk strösocker.
2 msk salt.
Smaksättning.
1 msk krossad rosépeppar.
1 msk hel svartpeppar.
1 st skivad jalapenôs.
Börja med att skala och dela löken.
Skiva löken mot rotsystemet i tunna skivor.
Koka upp vatten och slå det över löken i en skål. Låt den sedan ligga där i någon minut eller två.
Blanda hett vatten med ättika, salt och socker i en skål se till att allt löser sig.
Häll av vattnet från löken och fördela löken jämnt i tre burkar.
Lägg en smaksättning i vardera burk.
Slå på den varma lagen och förslut med lock.
Förvaras i kyl och hållbar i ca 4 veckor.
Kommentarer
Skicka en kommentar