Rostad müsli
Värm ugnen till 200°
2 dl Fullkornshavregryn
2 dl Rågflingor
1 dl Pumpafrön
1 dl Solroskärnor
1 dl hela linfrön
1 dl valnötter
1 dl hasselnötter
1 dl vetegroddar
Häll alla ingredienser i en långpanna.
Rosta dem i ca 15 minuter, kom ihåg att blanda grynerna då och då så att de inte bränns.
Ta ut pannan och låt allt svalna.
Förvara müslin i en burk med lock.
För dig som vill, så kan du tillsätta ev torkad frukt och russin.
2 dl Fullkornshavregryn
2 dl Rågflingor
1 dl Pumpafrön
1 dl Solroskärnor
1 dl hela linfrön
1 dl valnötter
1 dl hasselnötter
1 dl vetegroddar
Häll alla ingredienser i en långpanna.
Rosta dem i ca 15 minuter, kom ihåg att blanda grynerna då och då så att de inte bränns.
Ta ut pannan och låt allt svalna.
Förvara müslin i en burk med lock.
För dig som vill, så kan du tillsätta ev torkad frukt och russin.
Kommentarer
Skicka en kommentar