Tomat och persikosalsa
En sommarfräsch salsa som passar till grillat, eller som dipp.
4 port
3 tomater urkärnade
2 persikor urkärnade
1 chalottenlök finhackad
1-2 vitlöksklyftor hackad
2 msk olivolja
½ msk rödvinsvinäger
1 msk mörk muskovado
salt och peppar
2 msk hackad persilja
Tärna tomaterna och persikorna.
Blanda med lök och olivolja, vinäger och socker.
Smaksätt med salt och peppar.
Vänd ner persiljan.
4 port
3 tomater urkärnade
2 persikor urkärnade
1 chalottenlök finhackad
1-2 vitlöksklyftor hackad
2 msk olivolja
½ msk rödvinsvinäger
1 msk mörk muskovado
salt och peppar
2 msk hackad persilja
Tärna tomaterna och persikorna.
Blanda med lök och olivolja, vinäger och socker.
Smaksätt med salt och peppar.
Vänd ner persiljan.
Kommentarer
Skicka en kommentar