After Eight
15–20 bitar
1 äggvita
5 droppar pepparmintolja
4 ½–5 dl florsocker
Garnering
100g mörk choklad, smält
GÖR SÅ HÄR
Vispa ihop äggvita och pepparmintolja med florsockret, lite i taget.
Anpassa mängden så smeten blir relativt fast, men den ska gå att kavla ut.
Kavla ut smeten till en rektangel, ca ½ cm tunn. Strö över florsocker när du kavlar.
Garnering.
Pensla smält choklad ovanpå mintplattan. Ställ den i kylen för att stelna.
Ta ut mintplattan och pensla nu botten och ställ in i kylen för att stelna igen.
Skär kakan i rutor (låt den stå framme en stund i rumstemperatur innan så chokladen inte spricker).
Förvara bitarna i en burk med lock i kylen.
1 äggvita
5 droppar pepparmintolja
4 ½–5 dl florsocker
Garnering
100g mörk choklad, smält
GÖR SÅ HÄR
Vispa ihop äggvita och pepparmintolja med florsockret, lite i taget.
Anpassa mängden så smeten blir relativt fast, men den ska gå att kavla ut.
Kavla ut smeten till en rektangel, ca ½ cm tunn. Strö över florsocker när du kavlar.
Garnering.
Pensla smält choklad ovanpå mintplattan. Ställ den i kylen för att stelna.
Ta ut mintplattan och pensla nu botten och ställ in i kylen för att stelna igen.
Skär kakan i rutor (låt den stå framme en stund i rumstemperatur innan så chokladen inte spricker).
Förvara bitarna i en burk med lock i kylen.
Kommentarer
Skicka en kommentar