Dillmajonnäs med citron, ägg & kapris
Denna sås fungerar till mycket, men passar nog bäst till kräftor och skaldjur.
10 Personer
1 msk socker
2 ägg hårdkokta
2 dl gräddfil/creme fraîche
0,5 dl dill hackad
1/2 citron mest och saft
0,5 dl kapris
2 dl majonnäs
3 msk söt senap
Rör ihop socker, senap & citron.
Blanda det med majonnäs, gräddfil & dill.
Skala och hacka äggen.
Blanda varsamt ned dem tillsammans med kaprisen och smaka av.
10 Personer
1 msk socker
2 ägg hårdkokta
2 dl gräddfil/creme fraîche
0,5 dl dill hackad
1/2 citron mest och saft
0,5 dl kapris
2 dl majonnäs
3 msk söt senap
Rör ihop socker, senap & citron.
Blanda det med majonnäs, gräddfil & dill.
Skala och hacka äggen.
Blanda varsamt ned dem tillsammans med kaprisen och smaka av.
Kommentarer
Skicka en kommentar