Pastasås med ädelost och valnötter

Har du ont om tid eller känner att hungern börjar krypa på så är det här en snabblagad rätt. En härlig kombo av broccoli ädelost och valnötter.

2 personer

1 röd lök
1/2 Squash mellanstor
1 bukett broccoli
200 g ädelost helst en lagrad med mkt sälta
4 dl grädde
1 näve rostade valnötter
salt och peppar

Koka upp vatten till pastan lägg i en grönsaksbuljong i vattnet och koka upp pastan enligt förpackningen.
Hetta upp en panna.
Hacka löken fint och fräs den i pannan med lite olivolja
Skär squash i skivor och dela dem på hälften, dela broccolin i mindre buketter.
Lägg ner i pannan och låt fräsa ytterligare några minuter.
Häll över grädden, rör om och låt puttra 5 minuter.
Tillsätt osten, valnötterna och kryddorna sist. Rör om så att allt blandas.
Häll av vattnet på pastan och servera pastan med såsen genast.

Kommentarer

Populära inlägg